Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu'ndan Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Nihat Duygu'ya ziyaret

TAKİP ET

Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Nihat Duygu ,Yozgatlı Dernekler Federasyon olarak ziyaret edildi.

 

Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan: Polisimizin, cennet vatanımızın dört bir yanında ülkemizin güvenliği ve vatandaşlarımızın huzuru için yüksek cesaret, üstün fedakârlık ve büyük bir kahramanlıkla görev yapıyorlar . Türk Polis Teşkilatımız, gayret ve özveri ile yürüttüğü çalışmalar ve her türlü suçla mücadelede ortaya koyduğu üstün başarılar ile hepimizin gurur kaynağıdır. dedi . Ankara'da gerçekleşen hain saldırı için geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Kayseri  Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Nihat Duygu:  Ankara'daki hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Huzur ve güven ortamının bozulmasına yönelik hiç bir girişim başarılı olamayacaktır.Fedakar Türk polisi bütün varlığıyla terörle mücadeleye devam edecektir.

 

Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Sami Şeker,Boğazlıyan Belde Köyleri Başkanı Mustafa Paşaoğlu, Çandır Dernek Başkanı İsmail Palas, Sarıkaya Dernek Başkanı İbrahim Günal, Devecipınarı Dernek Başkanı Ali rıza Karacabey, duykon Mustafa Baki Kalın Genel sekreteri, ,Beloren Dernek Başkanı Mustafa Altınok , Başhoroz köyü dernek başkanı Bilal Ulusoy, Büyükkışla Dernek Başkanı Hacı Öztürk Kayseri Polis Okulu Müdürü Nihat Duygu'yu ziyaret ettiler.