Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu (DUYKON)'dan Yozgat'a bir dizi ziyaretlerde bulundu

TAKİP ET

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu (DUYKON) Yozgat'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Özcan ve beraberindeki heyet, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Özcan ve yönetimine, Fransa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Nuri Meriç, Belçika Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Zeki Yarol, Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı İbrahim Orhan, Ankara Yozgatlı Dernekler Başkanı Ahmet Koç, Bursa Yozgatlı Dernekler Başkanı Serhat Baran ve Türkiye’de bulunan il ve ilçe dernek başkanları eşlik etti.

Güzellikler Katacağız

Yozgat’a güzellikler katacaklarına vurgu yapan Vali Mehmet Ali Özkan,

 

 

“Başkanı’mız buradaki federasyon üyeleri ile birlikte ziyaretimize geldiler. Ben bu vesile ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başkanı’mız gelirken sadece kendi yönetimini değil tüm Dünya Yozgatlılar Federasyonunu ve tüm Yozgatlıların selamını da getirdi. Onların gönül büyüklüğünü, bizlere vermiş oldukları cesaret ve sağlayacakları katkılar ile birlikte İnşallah Yozgat’ımıza güzellikler katmaya gayret edeceğiz. Rabbim bizlere daha çok çalışmayı nasip eylesin. Ben Başkanı’mıza ve federasyon üyelerimize tekrardan çok teşekkür ediyorum. Onların gönülleri ile yüceldik. Onların yürekleri ile cesaretlendik. Onların anlatımlarıyla Yozgat’ı bir kez daha tanıdık ve bir kez daha tanımladık” dedi.

 

Hayırlı Olsun

Vali Mehmet Ali Özkan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Özcan,

‘’Türkiye’deki 7 federasyon ve Avrupa’daki 5 federasyon ile birlikte Yozgat’a yeni atanan Sayın Vali’mize hayırlı olsun ziyaretine geldik. Yozgat ve ülke için yanında olduğumuzu her dalda ve her yerde yardıma hazır olduğumuzu, gözü, kulağı ve dağıtıcısı olduğumuzu söyledik. Elimizden gelen her yardımı yapacağız. Vali’mizin yeni görevi kendisine ve Yozgat’ımıza hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.